Események

Sok szeretettel várunk minden játékos kedvű felnőttet és gyermeket holnap 10 – 14 óra között a káposztásmegyeri Babits Könyvtárba egy kis játékra, kézműveskedésre! Töltsünk együtt egy vidám délelőttöt!

A programot Újpest Önkormányzata támogatja. Köszönjük!

***

2014. július 1-18. között mini kiállítás és rajzverseny keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az alternatív kommunikáció lehetőségeire, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár káposztásmegyeri Babits Mihály Könyvtárával együttműködve.

A Könyvtárba látogatók fényképek, rövid leírások, minta képkártyák, képes anyagok és kiadványunk segítségével ismerkedhetnek meg az alternatív kommunikáció és “Képpel könnyebb!” programunk lényegével.

Rajzversenyt hirdettünk meg a gyermekek részére képkártyák tervezésére, melyeket a kiállítás keretében be is fogunk mutatni. A rajzokat a helyszínen a Könyvtár dolgozóinak lehet leadni és a legötletesebb alkotásokat július 18-i – a Könyvtárral közös – “Nyárköszöntő” rendezvényünkön jutalmazzuk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

P6204475

P6204453

P6204467

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>